Ziua Mondială a Populaţiei, încă o glumă

9 iulie 2008 at 11:35 am (utile) (, , , , )

În 1974, nenea O.N.U. a proclamat Anul Internaţional al Populaţiei şi a invitat, pentru prima dată în istorie, toate statele lumii la Conferinţa Mondială a Populaţiei care s-a desfăşurat în august în… Bucureşti. Scopul declarat al Zilei Mondiale a Populaţiei, care a fost stabilită pe 11 iulie, este de a atrage atenţia asupra problemelor populaţiei. De parcă mai crede cineva că există vreun guvern preocupat de binele oamenilor.

Băieţii ăştia încearcă să pară preocupaţi de înmulţirea oamenilor pe glob, de calitatea alimentelor, de sănătatea populaţiei, de drepturile cetăţenilor, de sărăcie, de educaţie, de şomaj, de tineri, de copii ş.a.m.d. Toate aceste probleme sunt foarte vechi şi apar în promisiunile electorale pe care le fac toate partidele. Însă ele rămân doar vorbe pentru cei care au puterea deoarece ei nu au astfel de probleme.

Când ai bani şi putere nu te mai interesează de gloată. Nu ştiu cum este în alte ţări, dar asta este atitudinea politicienilor din România. De retorică ne-am săturat toţi, vrem fapte. Şi eu sunt preocupat de binele omenirii şi de aceea aştept să devin un Batman sau Spiderman pentru a-i putea ajuta. Până se va întâmpla asta faptul că mă dau preocupat este doar o vorbă în vânt.

Lasă un comentariu