trebuie

Trebuie să fii sincer cu tine. Trebuie să fii deschis la nou şi comentarii. Trebuie să te dezvolţi şi să evoluezi. Trebuie să mergi mai departe învăţând din tot ce ţi se întâmplă. Trebuie să lupţi cu viaţa chiar dacă este imposibil să câştigi. Chiar trebuie?

Opiniile exprimate pe acest blog aparţin exclusiv autorului. Articolele şi fotografiile publicate pe acest blog (www.deserturealitatii.wordpress.com) sunt protejate de Legea 8/1996 privind dreptul de autor şi drepturile conexe şi nu pot fi distribuite în niciun fel, parţial sau total, fără acordul autorului – Dan Călin. Citarea de către alte bloguri sau website-uri este permisă în limita a 500 de caractere, cu acordarea creditului şi publicarea link-ului.

3 comentarii

  1. zexe said,

    Imi place cum scrii. Ti-am citit tot blogul. Sunt convins ca te voi mai citi, sau, dupa cum iti doresti, poate te voi auzi intr-o buna zi la radio. Chiar imi placi. Se vede de la o posta ca ai exercitiul, luciditatea si echilbrul unui jurnalist profesionist. Bunul simt, orientarea fara abatere de la subiectul ales, si acuratetea cu care reusesti sa creezi imagini, sunt cele mai “grele” ustensile ale unui jurnalist, iar tie nu-ti lipseste niciuna.
    Gata, hai ca devin dubios daca mai continui sa te scarpin pe spate. M-ai facut cititorul blogului tau. Ma gandesc serios sa-mi deschid si eu unul.
    Zexe.

  2. Dan Călin said,

    mulţumesc. sfatul meu este ca înainte de a face un blog să citeşti blogurile care îţi plac şi să comentezi subiectele care te interesează. este o metodă bună de a începe. în felul ăsta vei scrie şi îţi vei face mâna. vei putea să te observi şi să te analizezi ca scriitură. abia după aceea are rost să te gândeşti dacă îţi faci blog.

    tot înainte de a-l face ar fi bine să ştii motivul. pentru mine este un mod de a face presă neconvenţională şi necenzurată de alţii, pentru unii este doar o modă, pentru alţii este un mod de a se face auziţi, pentru alţii o meserie şamd. pentru tine ce ar fi? e păcat să fii unul dintre cei care fac asta pentru că nu au ce face sau pentru că le e lene să scrie într-un jurnal pe hârtie.

  3. Catalin said,

    Sunt curios daca replica „sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal” intra la „Legea 8/1996 privind dreptul de autor şi drepturile conexe”

Lasă un comentariu