Păstaie mai tare decât şerifii

9 iunie 2008 at 1:44 pm (supărări) (, , , , , , )

În acest sfârşit de săptămână am fost acasă, la Constanţa. M-am plimbat un pic prin oraş şi m-am speriat. Nenorocitul de păstaie (primarul) distruge din ce în ce mai multe părţi din localitate. Nu i-a ajuns că a desfiinţat o linie de tramvai, acum m-ai elimină încă una şi introduce autobuze în locul ei. Adică mai multă poluare, mai puţin loc pe stradă pentru celelalte maşini, mai puţin loc pentru călători, dar mai multe comisioane pentru el.

A fost inaugurat şi mall-ul pentru care au fost tăiaţi o groază de copaci din parcul Tăbăcărie pentru a fi înlocuiţi cu betoane şi piatră. Adică au mâncat o bună parte din parc pentru a construi o mizerie de mall. Când m-am uitat pe malul lacului m-am enervat şi mai tare. Stârpitura de păstaie a aprobat realizarea multor construcţii în locul spaţiului verde de pe malul lacului Tăbăcărie.

Ca să nu mai zic de toate fântânile arteziene inutile executate prin oraş. Băi interlopule, Constanţa este un oraş port la Marea Neagra şi de aceea beneficiază de un aer umed şi răcoros care nu mai are nevoie de fântâni arteziene! Ai ajuns să controlezi un oraş mai bine decât o făceau şerifii în vestul sălbatic! Nu mişcă nimic în oraşul ăla dacă nu iei tu un comision şi ăştia de la putere se tot fac de câţiva ani că te prind!

Dar pe el îl doare în continuare la bască. El tot prin discoteci stă şi se sparge în figuri ca orice constănţean care se respectă (doar pe el). El scoate bani pe bandă şi cotizează unde trebuie fără să-i pese de nimic. Dar din când în când mituieşte pensionarii cu un pui, o sticlă de ulei şi o pungă de făină. Ei nu ştiu că tot din banii lor sunt aceste cadouri şi îl iubesc pe hoţul care a plecat de la ţigări furate din port şi vândute la colţul străzii.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: