Fiecare blog are audienţa pe care o merită

3 iunie 2008 at 11:26 am (mă uit în/jur) (, , , , , )

S-a discutat şi se discută mult pe bloguri despre curăţarea blogosferei, despre cei care îşi fac un blog pentru a scrie banalităţi din viaţa lor zilnică şamd. Unii blogeri sunt împotriva acestor oameni şi propun tot felul de măsuri şi acţiuni în acest sens. Eu văd în atitudinea lor doar frustrări şi comunism. Într-o ţară democratică este aberant să limitezi unor oameni dreptul la opiniei şi exprimare.

Această atitudine discriminatorie este o rămăşiţă comunistă foarte dăunătoare societăţii în ansamblu, mai ales când este proprie atâtor oameni. Nu înţeleg de ce sunt aşa mulţi români înverşunaţi împotriva semenilor şi de ce nu înţelegem că este foarte normal şi sănătos să existe alţii care au păreri diferite de ale noastre. În lipsa controversei nu există progres din niciun punct de vedere.

Ar trebui să lăsăm oamenii în pace şi să ne uităm mai des la noi înşine. Până la urmă fiecare blog are audienţa pe care o merită. Oricine caută un blog care să-l intereseze. Dacă ţinem cont că oriunde în lume majoritatea oamenilor este formată din mediocri, înţelegem de ce au o audienţă aşa mare blogurile ieftine.

Eu îmi doresc ca cei care mă citesc să înţeleagă ce spun, chiar dacă sunt puţini. Mi-am făcut blog pentru că sunt un om care nu poate trăi fără comunicare şi dezbateri de idei. Dar alţii şi l-au făcut să se dea mari, să câştige bani, să fie la modă etc. Este dreptul lor şi nu mă deranjează pentru că cei care mă citesc pe mine nu îi vor citi pe ei şi invers.

Reclame

Un comentariu

  1. Cedik said,

    In sfarsit, un om normal!!!
    Cred ca e primul articol de acest gen pe care il citesc! De obicei, toti „bloggeri” care depasesc o anumita vechime se apuca sa vorbeasca despre „curatirea” blogosferei :)) Tu esti singurul care a facut exact contrariul!
    Ai felicitarile si respectul meu!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: