Dacă vreţi să nu uitaţi ce înseamnă spaţiu verde

25 mai 2008 at 3:15 pm (atitudine) (, , , , , , , , )

Dacă vreţi să mai aveţi măcar o brumă de spaţii verzi şi parcuri în Bucureşti şi în ţară, acum este momentul să vă implicaţi! Situaţia OUG 114/2007 şi a celor două legi pentru spaţiile verzi intravilane (24/2007 şi 33/1994) a rămas aceeaşi: sunt împotmolite în comisia de specialitate a Camerei Deputaţilor. Ca de obicei, clasa politică nu are nicio fărâmă de spirit civic, ci doar interese personale.

De aceea, Asociaţia Salvaţi Bucureştiul vă propune următoarea soluţie: trimiterea unei scrisori publice pentru care strânge semnături. Ea va fi adresată primului ministru, ministrului mediului, preşedintelui camerei deputaţilor, preşedintelui comisiei de administraţie publică (unde ar trebui votate iniţiativele). I-am scris pe toţi cu literă mică din „respect”.

Trebuie doar să tipăriţi şi să semnaţi tabelul. Mai mult, ar fi bine să solicitaţi sprijinul administratorului de bloc pentru a trimte scrisoarea (cu tabel cu tot) la semnat în tot blocul. Este nevoie de 100.000 de semnături reale! Printaţi mai multe pagini cu tabelul şi distribuiţi-le în cât mai multe locuri; o facem pentru noi!

După ce tabelul a fost completat cu toţi vecinii din bloc, sunteţi rugaţi să îl trimiteţi la adresa: Asociaţia EcoAssist, O.P. 63, C.P. 100, sector 1, Bucureşti. Începând din 1 iunie 2008 sunt aşteptate cât mai multe semnături. Este indicat să trimiteţi mai departe mesajul şi să duceţi vorba şi semnăturile dacă vreţi să nu uitaţi ce înseamnă spaţiu verde!

Reclame

2 comentarii

  1. Mariana Duma said,

    am modificat linkul cu petitia descarcabila, rog modif si tu – mersi mult:)

  2. Dan CĂLIN said,

    eu am pus link către pagina voastră de prezentare a campaniei. abia acolo poate cineva să de-a click pentru descărcarea petiţiei. dar merci pentru informaţie.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: