Copilul tău e în siguranţă?

23 mai 2008 at 4:38 pm (atitudine) (, , , , )

În România dispar anual 1.400 de copii. O parte dintre ei nu mai sunt găsiţi niciodată. Alţii sunt găsiţi morţi, victime ale răpirilor şi abuzurilor sexuale.

Jurnalul Naţional s-a implicat în cauza copiilor dispăruţi din 2005, iar în acest moment, prioritatea este prevenirea dispariţiilor de copii. Nu mai vrem ştiri despre copii dispăruţi în râuri, lăsaţi nesupravegheaţi şi rătăciţi, răpiţi şi ucişi, fugiţi de acasă şi căutaţi săptămâni la rând. Toate aceste tragedii pot fi prevenite!

Trebuie doar să respectăm doar câteva reguli simple. Stă în puterea noastră să le urmăm şi să-i învăţăm şi pe alţii să o facă. Fiţi alături de noi în această campanie!

Descărcaţi afişul, tipăriţi-l şi lipiţi-l într-un loc vizibil: la intrarea în bloc, în şcoală, în grădiniţă, în parc, în staţii etc. Hai să trecem la fapte, să nu ne mai limităm doar la vorbe şi să arătăm că ne pasă de aceşti copii şi să ajutăm să nu mai dispară!

Numai împreună putem pune capăt acestor tragedii! Nu vă mulţumesc pentru că vă pasă deoarece este starea normală a lucrurilor, aşa este firesc să facem toţi!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: