Va triumfa înţelepciunea românului!

16 mai 2008 at 9:29 am (atitudine) (, , , , , , , , )

Din acest an s-au înmulţit acţiunile sociale. Firmele şi societatea civilă se implică tot mai mult în viaţa comunităţii şi organizează activităţi pentru binele general. Nu ştiu dacă au legătură cu anul electoral, dar îmi place să cred că nu. Acum se luptă pentru curăţenie, urbanism, reducerea poluării, îmbunătăţirea traficului auto, stimularea transportului în comun şi a celui nepoluant, ocrotirea şi dezvoltarea spaţiilor verzi şi a clădirilor monument etc.

Toate acestea îmi întreţin speranţa şi iluzia că poporul român nu este chiar atât de nenorocit şi iresponsabil cum am crezut până acum. Deşi se implică foarte puţini dintre noi în aceste evenimente, este un început bun care promite să se dezvolte. Poate că auzind de ele tot mai des, românii vor conştientiza problemele şi faptul că este nevoie de fiecare dintre noi pentru a le remedia. Încă mai sper că va triumfa înţelepciunea specifică acestui popor.

Şi pentru că am vorbit de toate astea vă invit să vă implicaţi în ultimul eveniment anunţat, adică să ajutaţi la curăţarea pădurii Băneasa. Deşi ne place să ne relaxăm în natură, mai sunt încă mulţi ţărani de oraş care lasă în urma lor gunoaie fără să le pese. De aceea, în afară de şuturile în cur pe care trebuie să le dăm acestor animale, sâmbăta aceasta putem ajuta la colectarea resturilor menajere din pădurea Băneasa. Întâlnirea este la ora 10:00 în faţa Grădinii Zoologice. Detalii aici.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: