Specia de maimuţă care se crede om

21 aprilie 2008 at 11:19 pm (supărări) (, , , , , , , )

În afară de oamenii proşti şi fuduli, nu pot să-i sufăr pe cei egoişti şi încrezuţi. Specia asta este una dintre cele mai nenorocite. Îi ştiţi foarte bine. Sunt ăia care spun că le fac cel mai bine pe toate şi că toţi ceilalţi suntem nişte proşti pe lângă ei. Sunt ăia care de fiecare dată când greşesc dau vina pe alţii, găsindu-şi scuze pentru orice porcărie fac, oricât de mare ar fi ea.

Specia asta de maimuţă care se crede om este foarte periculoasă pentru omenire în general. Mai ales atunci când îşi păcălesc şefii şi încep să urce în ierarhie şi societate. Ajung la un moment dat în funcţii de conducere şi aici se termină orice speranţă pentru ceilalţi. Din acest moment nu mai există absolut nicio şansă ca ăştia să revină cu picioarele pe pământ.

Nu vei mai putea niciodată să te înţelegi cu ei decât dacă îi lauzi deşănţat şi fără nicio ruşine. Nu vor mai accepta altfel de oameni în preajma lor. Vor schimba tot după cum le trăzneşte prin cap şi vor face greşeli foarte grave. Din păcate, lângă ei se află întotdeauna unul sau mai mulţi care fac lucrurile cum trebuie, nu aşa cum zic ei, şi până la urmă totul iese bine. Laudele vor fi gustate îndelung tot de ei. Chiar dacă ştiu că nu le merită şi le însuşesc.

Reclame

Un comentariu

  1. poppy said,

    sintem inconjurati de maimute de astea!! sint peste tot !

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: