Atenţie la mesajele phishing în numele Băncii Transilvania

17 aprilie 2008 at 3:24 pm (utile) (, , , , , )

Începând cu data de 16 aprilie 2008 serviciul Fastbanking de la Banca Transilvania va fi obligatoriu pentru toţi clienţii care posedă cardul maestro Banca Transilvania Direct. Pentru a începe procesul de înregistrare la serviciul Fastbanking de la Banca Transilvania Click Aici.” Aşa sună un mesaj e-mail trimis începând de pe 15 aprilie 2008 în numele Băncii Transilvania.

Banca Transilvania declară că aceste mesaje phishing sunt transmise de către entitati neautorizate care încearcă astfel furtul datelor confidenţiale aferente cardurilor clienţilor băncii. De aceea ar fi bine să nu furnizaţi sub nicio formă detaliile pe care vi le cer nemernicii ăia. În cazul ati făcut-o deja, nu pot să vă spun decât să sunaţi urgent la Serviciul Call Center al Băncii Transilvania (0800.802.273) sau la 0264.594.337 pentru a vă bloca imediat cardul.

Nicio bancă serioasă nu va trimite vreodată astfel de mesaje e-mail în care să fie incluse link-uri către website-uri unde să vi se ceară introducerea de informaţii cu privire la identitatea personală, conturile, numărul de card, data expirării, codul PIN şamd. Mai multe informaţii cu privire la metodele de tip phishing şi la cum puteţi să le evitaţi aici.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: